Blog

despre noi

Importanta paginei “Despre Noi”

  |   Online Marketing

Intamplarea face ca in ultima perioada sa am de a face cu multe proiecte web,  aflate in stadiu incipient, in care lucrurile sa nu fie atat de bine definite si puse la punct cum trebuie. Prin aceasta cale am remarcat o carenta, care nu trebuie ignorata si care poate avea incidente, in viitorul apropiat, in buna desfasurare a activitatii: dezinteresul alocat popularii cu informatie corespunzatoare a paginei “Despre Noi“.

 

Beneficiarii in cauza, pun accentul pe scoaterea in prim-plan a produselor, sau serviciilor care fac obiectul activitatii lor, iar pagina care are rolul de a contine informatii esentiale legate de business-ul in sine este ignorata si tratata de cele mai multe ori ca o pagina “de umplutura”.

 

Rolul paginei “Despre noi”

 

Lucrurile pot deveni incurcate, atunci cand un user va ajunge accidental pe web-site-ul in cauza, fiind intr-adevar interesat de un anumit produs/serviciu,  dar doreste sa cunoasca mai multe detalii legate de cine anume il comercializeaza/presteaza.

 

Vizitatorii vor sa cunoasca “despre ce e vorba” – asa ca oferindu-le userilor informatii cat mai elocvente despre platforma pe care se afla, ii va incuraja sa petreaca mai mult timp pe site ( ceea ce va influenta pozitiv parametrii SEO ), sa reviziteze web-site-ul si sa faca conversiile dorite!

 

Autor: Razvan Bordeanu – Graphic and Web Designer at: Creativee.ro – Agentie de publicitate online

AUTHOR - Razvan Bordeanu

Specialist in publicitate online la Creative IT Media: "locul in care creăm experiente grafice si digitale deosebite!". Sunt bucuros a raspunde intrebarilor dvs. la: razvan-bordeanu@creativeitmedia.ro