Creative IT Media

Creare Site WebCreative IT Media
- realizare site-uri web -

Un site web profesional ii va conferi afacerii dvs. o imagine puternica, stabila, capabila sa comunice eficient cu audienta vizata si sa se diferentieze in fata concurentei.

Crearea unui site web atractiv va imbunatati performantele business-ului dvs. in mediul online.

Creăm site-uri web profesionale , de impact, cu un design exclusivist capabile sa genereze rezultate!

  • creare site web
  • web design
  • agentie web design
  • realizare design logo
  • design grafic

Solicita o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

Infoline:

Creem site-uri web:

- site-uri web de prezentare;
- site-uri web e-commerce (magazine online);
- site-uri web custom (special adaptabile);
- site-uri web responsive (adaptate pentru dispozitivele mobile);

Site-uri web by #Creative


creare site web

creare site web

creare site ecommerce

creare site web

site web responsive

site web wordpress

creare site prezentare

site web mobile

Solutii profesionale de creare site-uri web

Ajutam antreprenorii sa se conecteze cu potentialii clienti din mediul online. Transformam ideile bune in solutii pe care le "consolidam" in mediul online. Realizam experiente digitale deosebite!

Un site web este o excelenta metoda de marketing, comunicare si relationare cu potentialii dvs. clienti.

Creare site web etape

1. Definirea proiectului: reprezinta etapa incipienta si una dintr-e cele mai importante etape (alaturi de realizarea design-ul efectiv) din procesul de creare (realizare) a unui site web.

In aceasta etapa cautam sa ne cunoastem cat bine clientul, sa aflam ce activitate desfasoara, care ii sunt obiectivele, de ce doreste sa isi construiasca un site web si ce asteptari are de la acesta. Desigur se vor mai puncta si alte intrebari obiective precum:

- cum doreste ca site-ul web ce urmeaza a fii creat sa arate?
- carui segment de piata se adreseaza?
- ce informatii doreste sa contina site-ul web?
- exita o anume paleta cromatica in manualul de brand sau urmeaza a se creea una?
- exista anumite site-uri web care v-au atras atentia?

2. Arhitectura informationala: alaturi de aspect, de partea grafica, pentru ca un site web sa isi atinga obiectivele, este necesara o organizare eficienta si logica a informatiei, a elementelor constitutive (elementele grafice, meniurile de navigatie, paginile de destinatie, paginatia, titlurile principale, etichetele, etc ).

Scopul final este acela de a oferi utilizatorului final (end-userului) accesul cat mai simplu si cat mai rapid la informatia de care acesta are nevoie.

ATENTIE: peste 80% din din vizitatori, daca nu gasesc rapid informatia de care au nevoie vor abandona site-ul, asadar din acest cosiderent si nu numai tratam cu o deosebita delicatete procesul de structurare informationala in timpul procesului de creare a unui site web.

Un concept grafic puternic sustinut de o arhitectura informationala clara si eficienta va face diferenta intre un site web de succes si unul mai putin eficient.

3. Studiul de piata: in aceasta etapa cautam sa aprofundam informatiile cu privire la cum este reprezentata online nisa de activitate a clientului, care este segmentul de piata vizat, care sunt ultimele trenduri in domeniu, care sunt elementele care il pot scoate in evidenta pe clientul nostru etc. Informatiile adunate in cadrul studiului de piata se vor dovedi a fi deosebit de utile in cadrul procesului de creare a site-ului web.

4. Crearea machetei grafice a site-ului web: creare machetei grafice reprezinta prototiparea si centralizarea in plan vizual a tuturor informatiilor adunate in cadrul etapelor detaliate mai sus. Macheta grafica va contura' felul in care va arata site-ul web:

- delimitarea zonelor si a ecranelor de vizualizare;
- paginatia si aranjarea continutului (text+imagine);
- elementele call-to-action (indemnul la actiune);

Macheta grafica va fi prezentata clientului nostru iar pe baza acesteia se va face un brainstorming, o discutie constructiva. Rolul machetarii grafice este acela de a identifica lucrurile care nu sunt suficient de clare si de a rezolva posibilele neconcordante. "o reprezentare grafica face cat 1000 de cuvinte"
Astfel beneficiarul va avea o reprezentare grafica, in baza careia isi va da acceptul si va putea veni cu cerintele de modificari.

5. Crearea site-ului web ( etapa de development ) aceasta etapa reprezinta procesul efectiv de creare a unui site web. Elementele grafice ale prototipului (machetei) sunt transformate in linii de cod, si imbinate astfel incat rezultatul final sa fie reprezentat de un: site web dinamic si functional.

In functie de cerinte sau la cererea clientilor nostri putem adauga functionalitati noi si dezvolta functionalitati de la 0. Asiguram servicii complete atat de grafica (web design, creare site web) cat si development, (programare etc.).

Suntem familiarizati cu o gama larga de tehnologii din sfera web developmentului. Avem experienta cu aproape toata gama de CMS-uri (Content Management Systems) si putem crea, la cerere, structuri de la 0.
Daca benefiarul isi doreste putem crea site-uri web:

- creare site web in limbaj html/css (utilizand stric doar limbajul css, html si diverse scripturi);
- creare site web cu panou de administrare (in care beneficiarul, in calitate de administrator isi poat gestiona singur continutul site-ului, nefiind necesare cunostiinte aprofundate de web design sau programare );
- creare site web pe diverse structuri CMS putem utiliza pentru creare de site-uri web aproape toate tehnologiile existente (Joomla, Drupal, Concrete) si CMS-uri specializate pentru creare de site-uri web e-commerce (magazine online) (Presta Shop, Open Cart, Magento);
- creare site web "custom" la cererea clientilor nostri putem crea site-uri web cu functionalitati special concepute nevoilor acestora "tailor made";
- creare site web wordpress datorita raspandirii tehnologiei Wordpress, acest CMS se bucura de o popularitate in crestere; Wordpress este la ora actuala cea mai economica metoda folosita pentru webdevelopment;

creare unui site web in Wordpress se preteaza in special proiectelor pilot;

la solicitarea clientilor nostri putem crea site-uri web folosind tehnologia Wordpress si le putem optimiza pentru un randament mai bun;

6. Testingul si livrarea proiectului : in acest moment etapa de creare a site-uli web este finalizata. Site-ul web in varianta finala este supus testarii, analizat cu atentie cum performeaza pe diferite dispozitive (smartphone, PC, tableta, etc.) si cum se comporta pe browserele pricipale (Chrome, Opera, Mozzila, Safari etc.).

Deasemeni sunt analizate si:

- vitezele de incarcare;
- functionalitatile;
- trimiterea formularelor;
- fisierele pt download;
- funtionalitatea linkurilor;
- functiile click-to-call (...) etc;

In acest fel ne mandrim ca ii putem livra beneficiarului un site web: functional, robust, stabil si optimizat pentru a avea si un bun randament in pozitionarea organica din ecosistemul Google.