Creative IT Media

Optimizare Site WebCreative IT Media
- imbunatatiri performante site -

Un site performant inseamna, pe langa partea de grafica, o structura stabila, robusta si compacta.

In acest mod site-ul web in cauza va beneficia de un mai bun randament in atingerea obiectivelor in timpul interactiunilor cu vizitatorii (conversii), plus o pozitionare organica superioara in motoarele de cautare, in special in primele pagini din ecosistemul Google.

Oferim audit de performante site gratuit!

  • campanii optimizari site-uri web
  • verificare randament site
  • optimizare experiente site
  • optimizari randament siteuri

Solicita o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

Infoline:

Optimizarea unui site va influenta:

- rata de conversie;
- in mod direct poztionarea organica;
- timpul petrecut de vizitatori pe site;
- indirect indicele ROI (return of investment);

get out out of the box

"Un site web optimizat este un site web orientat catre rezultate!"

Totodata un site optimizat va genera experiente mai placute, experiente ce vor influenta in mod pozitiv succesul afacerii dvs. in zona online!

Beneficiile unei campanii de optmizare site:

1. Mai mult trafic organic: trafic provenit in mare parte dintr-o rancare buna in primele pagini Google (si/sau alte motoare de cautare)

2. O vizibilitate online mai buna: un site optimizat va avea sanse superioare sa fie vizibil in primele pagini Google. O pozitionare superioara va insemna implicit o crestere a gradului de vizibilitate a afacerii dvs. in mediul online.

3. Imbunatatirea factorului de Brand Awareness (notorietatea brandului): un de care agentiile de publicitate si marketerii online sunt pe deplin constienti: o mai buna vizibilitate va stimula interactiunea dintre brand si potentialii clienti ai acestora, va deveni mai familiar si mai usor de identificat si va transmite incredere.

4. Experiente placute pentru vizitatori: campania de optimizare a unui site web va imbunatati atat viteza de incarcare cu predilectie pe zona de mobile, cat si arhitectura informationala a acestuia (imbunatatirea meniurilor de navigatie, optimizarea imaginilor, structura logica a continutului, definirea clara a elementelor call-to-action-indemn la actiune, a paginilor de destinatie-landing page, a titlurilor, a etichetelor etc. )

Optimizare site by #Creative


optimizare performante site

optimizare site

imbunatatire site web

creare site web

Optimizare site proceduri:

- optimizare site pentru mobile (dispozitive mobile);
- optimizare site pentru ecosistemul Google (google friendly);
- imbunatatirea Usabilitatii (Usability);
- optimizarea vitezei de incarcare a site-ului;
- optimizare imaginilor din site;
- optimizare continut (continutul site-ului);
- optimizarea titlurilor site-ului web;
- optmizarea descrierilor;
- optimizarea legaturilor interne ale site-ului;
- optmizarea paginilor de destinatie (landing page-urilor);
- implementare canonical tag;
- integrarea sociala;
- implementarea protocolului Openg Graph;
- implementarea datelor structurate conform Schema.org

Acestea ar fi in linii mari procedurile de baza de optimizare ale unui site web. Desigur putem defalca si mai mult sfera tehnica dar aici metodologiile difera de la caz la caz (optimizarea scripturilor, a librariilor de resurse utilizate in cadrul unui website, a parsarilor diferitelor scripturi, compresiile gzip, formatarea cache etc.)

Astfel un site web optimizat va mai mai usor si mai repede de accesat, iar informatia va fi mai clara, mai bine organizata, mai relevanta si mai usor de asimilat de catre utilizatorul final caruia i se adreseaza.

Optimizare site web

Agentia Creative It Media va ofera gama completa de servicii premium pentru optimizare site web, astfel incat website-ul afacerii dvs. sa funtioneze la maximum de randament, sa ofere experiente placute vizitatorilor si astfel sa va sporiti performantele business-ului in zona online.

Vrei sa afli cat de optimizat este site-ul tau?

Solicita un audit gratuit pe: contact@creativeitmedia.ro sau 0726.656.721