Creativee IT Media

Promovare Google Adwords
Reclama prin GoogleCampanii Google Adwords
- strategii eficiente de promovare! -

Campaniile de promovare online Google Adwords reprezinta una dintr-e cele mai eficiente metode de promovare online existente pe piata in momentul de fata.

O campanie bine realizata Google Adwords, iti da posibilitatea sa iti dirijezi anunturile grafice grafice si vizuale in functie de o larga paleta de cuvinte cheie definitorii pentru brandul, business-ul dvs.

Asiguram servicii complete Adwords:

 • Studiul de piata
 • Gestionarea campaniei
 • Setarea campaniei
 • Optimizarea campaniei
 • campanii google adwords PPC
 • solutii de promovare prin google adwords
 • solutii de promovare online
 • servicii de publicitate online
 • servicii de promovare online

Doriti sa incercati Google Adwords?

--- FORMULAR CERE COTATIE PRET ---

Creaza acum prin intermediul Creative IT Media un cont Google Adwords si primesti cadou un voucher de 200 RON, pentru promovarea afacerii tale!

De ce sa colaborati cu noi?

 • suntem inscrisi in sistemul de Parteneri Google Adwords;
 • crearea conturilor, studiile de marketing, setarea campaniei/campaniilor este: GRATUIT!
 • veti avea propriul consultant Adwords care se va ocupa de campania/campaniile dvs.; tot el va va tine la curent cu ultimele noutati, tehnologii in materie de publicitate online;
 • avem o vasta experienta in domeniul de digital advertising, campanii de optimizare organica (SEO), campanii adwords;
 • avem un portofoliu interesant de clienti carora le-am sporit semnificativ prezenta in mediul online;
 • am dat randament in cadrul campaniilor adwords administrand chiar si campanii cu bugete restranse;
 • preturi transparente: stii exact care iti sunt cheltuielile: onorariul nostru este fix si nu variantaza in functie de fluctuatia bugetului din cadrul campaniei;
 • oferim servicii integrate si complete: de la design grafic, web design si development precum si segmentul de promovare online; - astfel incat nu trebuie sa mai schimbati colaboratorii in functie de modificarile care pot intervi la nivel de campanie/campanii (landing page, cod, grafic design, brandign etc.)

De ce solutiile de publicitate online prin Google Adwords?

Rezultatele sunt imediate: reactiile la anuturile dvs. sunt instante, odata setata si lansata campania, grupurile de anunturi afertente companiei, produsului sau serviciile dvs. vor fi vizibile printr-e primele pozitii in motorul de cautare Google;

Sistemul de publicitate Google Adwords este unul transparent, in care evolutia performantelor poate fi oricand urmarita, analizata si imbunatatita! In plus sistemul ofera accesarea statisticilor, indicelor, a graficelor si a multor altor tool'uri esentiale pentru bunul mers al campaniilor de promovare online.

Costurile si sistemul de plata pentru campaniile Google Adwords

Sistemul de plata este foarte bine pus la punct: plata catre Adwords, se va face doar in momentul in care un utilizator, potential client, cauta in sistemul Google sau partenerii acestuia, un cuvant cheie care este strans legat de afacerea dvs. Intr-o alta ordine de idei, grupurile dvs. de anunturi vor fi vizibile doar utilizatorilor care deja au intentia de-a cumpara/de-a si informa asupra un anumit produs sau serviciu, ceea ce simplica foarte mult intregul proces de marketing si vanzare.

Veti fi taxati doar in momentul in care un client acceaseaza site-ul dvs. sau efectuaza un apel telefonic catre numarul dvs. de contact (depinde setarile cu care va rula campania) in funtie de cuvintele cheie pe care acesta le cauta prin intermediul motorului de cautare Google, dar si prin partenerii acestuia.

Controlul asupra bugetelor, anunturilor si cuvintelor cheie ce vor fi promovate prin campaniile Adwords este total. Ecosistemul Google Adwords este deosebit de flexibil in ceeace priveste flexibilitatea strategiei.

Exista dezavantaje in folosirea Google Adwords?

Asa cum am mentionat mai sus canalul de promovare Google Adwords este unul dintr-e cele mai eficiente metode de promovare din mediul online. Fiind un instrument de promovare atat de puternic el trebuie folosit corespunzator si eficient pentru a avea rezultate.

 • atentie sporita la setarile generale ale campaniei, daca nu sunt facute corespunzator campania va demara cu un grad de handicap, mare!
 • 30 % din expresiile de cautare inregistrate in motorul de cautare Google sunt noi asadar campania trebuie permanent optimizata si adaptata in functie de feed-back- ul real al pietei;
 • formulari precum "super oferta" au devenit un cliseu mult prea uzitat in cadrul campaniilor online iar utilizatorii din ce in ce mai atenti la detalii, asadar trebuie sa fim cu mare bagare de seama la ceeace promovam: daca un utilizator nu regaseste continutul/oferta companiei in concordanta cu mesajul principal din cadrul campaniei Adwords va considera site-ul/oferta companiei ca irelevant/a iar gradul de respindere va fii unul ridicat; deznodamantul este simplu: bugete cheltuite inutil pe un trafic irelevant;
 • "sunt costurile pentru google adwords sunt mari?" depinde foarte mults de cum organizam o campanie....obiectivele unei campanii trebuie sa fie stabilite pe termen scurt, mediu si lung; optimizarea campaniei si a conversiilor trebuie sa se produca simultan avand ca rezultat scaderea costurilor aferente conversiilor si crestea factorului de awarness a brandului pe care il promovam; apoi intervin o serie de tehnici specifice de care trebuie luate in calcul: relevanta anunturilor si/sau a elementelor grafice, scorurile de calitate, strategiile de licitare, relevanta landing-page-urilor, A/B testingul, remarketingul si multe altele


Concluzia: "Campaniile Adwords trebuiesc facute de specialisti!"

In acest fel puteti benefia de campanii eficiente, optimizate care nu vor vor face risipa de buget, care isi vor atinge obiectivele si care vor genera rezultate!

get out out of the box

De publicitate ne ocupam noi!

Dvs. preocupati-va de afacerea dvs.

Intra in legatura cu un consultant al companiei nostre, un specialist Google Adwords care iti poate da mai multe detalii campania ta de promovare online.

Creem si administram campanii eficiente Google Adwords!

Fii creativ - Iesi in evidenta!