Creare bannere web # atractive

Suntem o echipă de designeri talentați. Ne-am specializat în crearea de soluții creative și eficiente pentru campaniile de promovare si marketing online.

Ne dorim să fim partenerul companiei tale în realizarea de bannere digitale, atractive.

Transformăm ideile în materiale vizuale captivante care atrag și rețin atenția privitorului.

Materialele vizuale reprezintă coloana vertebrală a oricărei campanii de marketing digital reușite. Rolul unui banner web este acela de a atrage atenția și de a transmite, într-un mod eficient, un mesaj către un public țintă. Un design captivant, cu un mesaj coorent, dupa o strategie bine pusa la punct, va determina vizitatorii să se oprească și să ia în considerare oferta ta.

 • design de impact
 • atragerea atenției
 • încapsularea unui mesaj
 • concepte cretive și comerciale
 • creșterea vizibilității
 • rata de conversie ridicată
creare-bannere-web

Analizam cu atentie nevoile clientilor nostri, cercetam amanuntit piata si generam solutiile potrivite.

Solicită-ne o cotație de preț

Intră în legătură cu un consultant specializat al agenției noastre care vă poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  În era digitală, bannerele web sunt un element cheie în comunicarea eficientă cu audiența ta. Ele nu doar că susțin mesajele campaniei tale, dar și construiesc și întăresc identitatea vizuală a brandului tău.

  Bannerele sunt nu doar instrumente de promovare, ci și componente integrate care asigură coerența și atractivitatea campaniilor tale de marketing. Transformarea vizitatorilor în clienți depinde de impactul bannerelor tale. Materialele vizuale bine concepute nu doar că atrag atenția, dar și creează o impresie de durată, ghidând utilizatorii către acțiunea dorită.

  Analizăm nevoile și obiectivele tale specifice pentru a dezvolta concepte personalizate care reflectă identitatea brandului tău și mesajele pe care vrei să le transmiți.

  the-creative

  Bannere Web by Creative

  Procesul de realizare al bannerelor web
  cum realizam bannerele digitale

  Consultare inițială

  Înțelegem viziunea și obiectivele tale printr-o consultare detaliată. Aceasta ne permite să identificăm direcția creativă și specificațiile tehnice necesare pentru proiect.

  Concept și design

  Echipa noastră dezvoltă concepte inițiale bazate pe strategia de marketing și identitatea vizuală a brandului tău. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a rafina și finaliza designul.

  Implementare și livrare

  Odată ce designul este aprobat, implementăm bannerele pe platformele dorite, asigurându-ne că acestea sunt perfect optimizate și funcționale. Livrăm toate fișierele necesare în formatul adecvat pentru utilizarea imediată.

  Utilizarea și performanța bannerelor digitale
  În funcție de utilizarea lor, bannerele web pot fi clasificate în două mari categorii:
  • Bannere interne (on-site)
  • Bannere externe (off-site)

  Bannere Web interne

  Bannerele web interne sunt utilizate pe paginile de destinație ale unui site și au rolul de a semnala anumite aspecte către vizitatori. Acestea sunt folosite pentru a evidenția un produs sau serviciu nou, pentru a promova un produs sau un grup de produse aflate în promoție, sau pentru a organiza diverse secțiuni din arhitectura internă a site-ului. Spre deosebire de bannerele externe, bannerele interne au scopul de a menține utilizatorii pe platformă și de a îmbunătăți navigarea în cadrul site-ului, fără a redirecționa vizitatorii către alte adrese.

  Bannere Web externe

  Bannerele web externe sunt elemente grafice esențiale în cadrul unei campanii de publicitate online. Rolul lor principal este de a stimula potențialii utilizatori să viziteze un website și să întreprindă anumite acțiuni, cum ar fi achiziționarea unui produs sau înscrierea la un serviciu. Aceste bannere contribuie semnificativ la creșterea gradului de cunoaștere (awareness) al unui serviciu, produs sau brand. Prin utilizarea eficientă a bannerelor externe, serviciul, produsul sau brandul dvs. poate fi reperat cu ușurință în mediul online, atrăgând astfel un număr mai mare de potențiali clienți.