Creare bannere web # atractive

Conform binecunscutului cliseu, atat in viata reala cat si in mediul online „o imagine face cat 1.000” de cuvinte. Asadar rolul unui banner web este acela de a atrage atentia si a transmite, intr-un mod eficient, un mesaj catre un public tinta.

Asiguram servicii pentru campanii de marketing si  publicitate prin afisarea de bannere web:

# Realizarea concept  & design bannere web
# Campanii publicitare prin bannere web

Realizam bannerele web de care aveti nevoie pentru a spori performanta afacerii dvs. in mediul online! Suntem foarte atenti la detalii si foarte exigenti asupra produsul final.

Facand apel la experinta  din domeniul advertisingul si utilizand la capacitate maxima resursele nostre de creativitate suntem in masura sa generam un stil propriu si un mesaj potrivit pentru brandul dvs.

creare-bannere-web

Analizam cu atentie nevoile clientilor nostri, cercetam amanuntit piata si generam solutiile potrivite.

Solicita o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

    the-creative

    Bannere Web by Creative

    Ce spun clientii nostri:

    Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

    Publicitatea prin afisarea de bannere web
    Display Advertising

    In functie de strategia abordata cat si de locul in care urmeaza a fi amplasate (publicate) bannerele dintr-e campanie de publicitate online, am schitat trei scenarii principale:

    1. publicitatea prin bannere in regim propriu (independent);
    2. sistemul marketing-ului de affiliat ( affiliate marketing );
    3. publicitatea prin intermediul ecosistemul Google Adsense;

    1. Publicitatea prin bannere web in regim propriu se refera la identificarea individuala a potentialilor parteneri si negocierea directa si punctuala cu acestia. Ca si exemplu putem presupune un antreprenor ce comercializeaza haine pentru nou-nascuti poate contacta independent diverse site-uri de nisa precum bloguri despre mama si copilul sau diferite publicatii online cu literatura de specialitate pentru gravide. Acesta poate solicita „inchirierea” a unei zone, a unui spatiu din site-ul acestora unde sa isi publice bannere contra unui onorariu si/sau a unui serviciu reciproc.
    Acest gen de strategie este una mediocra din prisma functionalitatilor si a parametrizarii.

    2. Marketing-ul de affiliat pune la dispozitia advertiserilor (antreprenorilor ce doresc a-si promova business-ul) o lista generoasa si targhetata de proprietari de site-uri web care sunt dispusi sa le gazduiasca acestora bannerele, precum si o gama larga de instrumente si funtionalitati prin care advertiseri isi pot intelege, gestiona si imbunatati campania/campaniile.

    3. Google Adsense si Google AdWords este de departe cea mai complexa solutie pentru publicitatea online prin afisarea de bannere web. Aceasta solutie iti da posibilitea de a utiliza foarte multe multe date si instrumente din ecosistemul Google precum si interesantele functionalizati de remarketingul.

    Remarketingul se dovedeste a fi foarte util in momentul in care un vizitator ajunge pe site-ul dvs. dar nu intreprinde nici o actiune urmarita: contactul prin email sau telefon, achizitie de produs, descarcarea unei aplicatii etc. Cum tendita utilizatorilor de internet este de a se documenta inainte de a achizitiona un bun sau serviciu din zona online (in proportie de peste 80% din utilizatori fac cercetari inainte de a intreprinde orice actiune online) strategiile de ramarketing se dovedesc a fi esentiale in re-aducerea unui potentialilor clienti pe platforma dvs.

    Utilizarea si performanta bannerelor web
    In linii mari, in functie de utilizarea lor putem clasifica bannerele in doua mari categorii:

    – bannere  interne (on site);
    – bannere  externe (off site);

    Bannerele web interne se utilizeaza pe landing page-urile dintr-un webiste si au rolul de a semnala anumite aspecte catre vizitatorii acestuia, de-a scoate in evidenta (sublinia) un produs, un serviciu nou, un produs sau un grup de produse aflate dintr-o promotie sau de a mapa (structura) diverse sectiuni din arhitectura interna al unui website.

    Spre deosebire de bannere web externe, un banner web intern are rolul de a „pastra” un user pe o anumita platforma si nu de re-dirija, de a crea o legatura catre o alta adresa asa cum se intampla cu bannerele externe.

     

    Bannerele web externe reprezinta acele elemente grafice care fac parte integrata dintr-o campanie de publicitate online.

    Rolul acestora este acela de a stimula potentialii useri (clienti) de a vizita un website si de a intreprinde anumite actiuni, de a creste gradul de cunoastere (awarness) al unui serviciu, produs sau al unui brand. In felul acesta serviciul, produsul sau brandul dvs. poate fi reperat cu usurinta in mediul online.

    Sa analizam cateva statistici

    sabloanele comportamentele ale vizitatorilor site-urile web
    75 %

    din vizitatori considera un site a fi „de incredere” in functie de aspectul sau

    80 %

    din useri daca nu gasesc rapid informatia de care au nevoie, vor parasi prematur site-ul si vor cauta pe alt site

    90 %

    din potentialii clienti nu vor mai reveni pe un site daca au intampinat o experienta neplacuta

    Sa discutam despre crearea bannerelor dvs.: