Afise publicitare  #creative 

Realizarea unui afis este esential in cresterea vizibilitatii pentru orice eveniment important, atat in sfera business: conferinte, meeting-uri, simpozioane, salone de prezentare, targuri etc, cat in zona de entertainment: lansari oficiale, petreceri private, gale sportive, galerii de arta, receptii…

In acest fel evenimentul ce urmeaza a fi desfasurat ca capata un caracter oficial.

# Design grafic

Realizam concepte creative si comerciale pentru afisele publicitare. Creăm afise cu personalitate si de impact!

# Productia

Print digital sau offset, finisaje premium pentru afise publicitare. Print dimensiuni standard: A0, A1, A2, A3, A4, dimeniuni mari sau custom.

Un afis cu un concept puternic va conferi credibilitate si autoritate evenimentului dvs.!

realizare-afise-publicitare

Solicita-ne o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  the-creative

  Afise publicitare by #Creative

  Ce spun clientii nostri:

  Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

  concept & design

  Cum trebuie realizat un afis publicitar profesional?

  Pentru un afis de efect‘ totul grafiteaza in jurul #conceptului grafic, a abordarii tematicii corespunzatoare, a creativitatii si a experientei graficianului / departamentului de grafica care este responsabil de lucrare.

  Un concept eficient trebuie sa fie atat #creativ cat si #comercial, sa atraga, sa incapsuleze principalele mesaje ale evenimentului.

  Privitorul nu va contempla minute in sir afisul, ca sa analizeze fiecare paragraf, simbol trecut in aceasta. Asadar, deosebita atentie la supraincarcarea grafica! Aceasta nu va face decat altereze compozitia finala, sa respinga privitorii si sa capete un aspect chicios’, neprofesional!

  Sa vorbim despre realizarea afiselor dvs.: