Organizare conferințe și evenimente corporate

Asigurăm servicii complete pentru organizarea evenimentelor corporate: conferințe, congrese, simpozioane, lansări oficiale,  târguri și expoziții. Ne ocupăm de toată etapa de planificare și coordonare, propunerea soluțiilor tehnice, gestionarea detaliilor logistice, asistență de specialitate pe parcursul evenimentului. Ne asigurăm că fiecare aspect al evenimentului reflectă valorile companiei dvs..

SERVICII INTEGRATE PENTRU ORGANIZARE DE CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE CORPORATE
Planificare și Organizare – Închirieri echipamente – Asistență tehnică de specialitate
# Stage design
 (organizare scenă)
 • Pupitre conferințe
 • Sisteme display
 • Decoruri
# Imagine și comunicare
 • live-streaming
 • filmări conferințe
 • fotografie de eveniment
# Soluții tehnice
   (închiriere echipamente)
 • Sunet
 • Lumină
 • Ecrane
# Atelier producție
 • sisteme promo
 • standuri expo
 • Press Wall (pop’up)
Organizare conferinte si evenimente corporate

Căutăm ca fiecare eveniment pe care îl organizăm pentru clienții noștri să fie un spectacol în sine, astfel încât să aibă capacitatea de a impresiona participanții și de a crea experințe de neuitat.”

Organizare scene
Pupitre personalizate
Asistență tehnică conferințe
Light desing conferinte
Sonorizari conferinte
Transmisiuni live conferinte
Microfoane si lavaliere conferinta
Filmări conferințe
Press Wall personalizat
Decoruri speciale conferințe
Sisteme expozitionale pentru conferințe
Fotografie profesională de eveniment

Solicită o cotație de preț

Intră în legătură cu un consultant specializat al agenției noastre care vă poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs..

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Avem capacitățile tehnice, personalul calificat cât și  experiența necesară astfel încât să vă oferim servicii complete, acoperind fiecare aspect al organizării evenimentelor corporate. Ne asigurăm că fiecare detaliu este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii.

  Economie de timp și buget optimizat

  Înțelegem importanța timpului și a bugetului în planificarea evenimentelor. De aceea, ne adaptăm nevoilor tale și lucrăm eficient pentru a asigura economia de timp și resurse. Cu expertiza noastră în domeniu, suntem capabili să identificăm cele mai bune soluții într-un mod care să maximizeze impactul evenimentului tău, fără a depăși bugetul stabilit.

  Suntem partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a-ți transforma ideile în realitate. Fie că este vorba despre o conferință mari dimensiuni sau un eveniment corporate mai restrans, suntem aici pentru a te ghida și a te sprijini în fiecare etapă a procesului.

  Pentru a iniția procesul de organizare a evenimentului tău sau pentru a afla mai multe informații, nu ezita să ne contactezi folosind formularul de mai jos sau prin telefon. Echipa noastră dedicată este aici să îți ofere soluții personalizate și să facă ca visul tău să devină realitate.

  the-creative

  Organizare conferințe și evenimente corporate by Creative