Servicii  #SEO 

Implementam strategii eficiente SEO, menite sa va listeze organic in website-ul in primile pagini ale rezultatelor cautarilor in motorul Google.

Aparitia organica in primele pozitionari de cautare Google, asigura o buna vizibilitate a afacerii dvs. precum si un flux constant de vizitatori, respectiv potentiali clienti.

Prin implementarea unei strategii inteligente SEO, vizibilitatea afacerii dvs. in mediul online vor imbunatati considerabil.

Prin servicii SEO inteligente, ne referim la urmatoarele:

# SEO on-page

Cele mai bune rezultate se vor obtine doar vom pregati o fundatie solida, adica un website performant, vizand algoritmii de rankare Google.

# Trafic organic

In marketingul online,  traficul organic defineste vizitele ce vin pe cale naturala, diferite fata de vizitele  platite. O strategie reusita SEO se materializa printr-un trafic organic consistent si calitativ!

# SEO off-page

Avand toate principiile SEO implementate pe site, vom face un pas mai departe, semnalizand tuturor prezenta online a dvs.!

# Mentinerea pozitionarilor

Monitorizam permanent evolutia website-ului dvs. in pozitionarea Google  si va ajutam in intretinerea acestora pentru a evita depuncatarea.

agentie-SEO

„Te ajutam in cresterea si pastrarea pozitionarilor organice in primele rezultate ale cautarilor Google!”

Solicita-ne o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Ce spun clientii nostri:

  Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

  Pricipiile SEO

  Ce presupune activitatea SEO

  Search engine optimization„, optimizarea pentru motoarele de cautare, pe scurt SEO, reprezinta cumulul de tehnici ce au ca scop final cresterea cantitatii si calitatii vizitelor  pe un website.

  Principalele canale de achizitie a vizitelor il constituie motoarele de cautare: Goole (fiind de altfel si cel mai popular), Bing, Yahoo etc.

  Mare atentie la utilizarea termenilor: este gresita formularea optimizare SEO, deoarece  SEO este prescurtarea de la  „Search Engine Optimization”

  Nu exista nici o formula magica in activitatea SEO ci doar zeci de ore de munca intensa. Pricipiile ce sustin practicile eficiente SEO constau in intelegerea modului de functionare a motoarelor de cautare, felul in care actioneaza algoritmii acestora, care sunt factorii de rankare al unui site web. Adaptarea interna si externa a unui website in conformitate cu exigentele acestora.

  Activitatea SEO presupune o munca constanta, cunostiinte solide de Web Design and Web Development, online marketing  si o documentare permanenta a trendurilor (algortimii se schimba constant).

  the-creative
  Sa vorbim despre strategia SEO pe care o putem implementa website-ului dvs.: