Campanii de promovare  Google Adwords

Reclama prin sistemul  Google Ads reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de promovare online, existente pe piata in momentul de fata.

O campanie bine realizata Google Ads, iti da posibilitatea sa iti dirijezi anunturile  catre publicul vizat, in functie de o selectie de cuvinte cheie, ce definesc produsele sau serviciile dvs.

Realizam campanii #inteligente pentru reclamele Google Ads:

# Studiul de piata

Deoarece sistemul de publicitate Google Ads graviteaza in jurul „cuvintelor cheie”, este esentiala o analiza initiala a pietei, a intereselor utilizatorilor in raport cu cuvintele ce va definesc serviciile sau produsele.

# Gestionarea campaniilor

Urmarirea in timp real, analiza reclamelor Google Ads  si raportarea performantelor acestora.

# Setarile campaniilor

Va ajutam in implementarea corespunzatoare a setarilor pentru campaniile de publicitate Google. Piatra de temelie ce face diferenta dintre o campania reusita si una care poate da gres: strategia.

# Optimizarea reclamelor

Imbunatatirea performantelor campaniilor de promovare in functie de rezultatele efective generate.

reclama-google

Solicita-ne o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Ce spun clientii nostri:

  Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

  Cat de eficienta este reclama prin Google Ads?

  Randamentul campaniilor de promovare Google Ads
  REZULTATE

  # Rezultate imediate

  Reactiile la reclamele dvs. sunt instante, odata setata si lansata campania, produsele sau serviciile dvs. vor fi listate in primele pozitii Google!

  PPC: Pay per Click

  # Cost per click

  Asta inseamna ca veti plati doar pentru rezultate: atunci cand cineva interactioneaza cu reclamele dvs.

  PERFORMANTA

  # Solutii standardizate si transparente

  Evolutia reclamelor, performantelor acestora, pot fi oricand urmarite, analizate si imbunatatite! In plus sistemul Google Ads, ofera accesul la datele importante: statistici in timp real, indici coportamentali, grafice, precum si a multor altor tool’uri esentiale pentru bunul mers al campaniilor de promovare online.

  Campanii de marketing #performante!

  Costul pentru rezultate, controlul asupra bugetelor, anunturilor si cuvintelor cheie ce vor fi promovate prin campaniile Google Ads este total. Ecosistemul Google Ads este deosebit de flexibil in ceeace priveste flexibilitatea strategiei.

  Care sunt costurile reclamelor Google?

  costurile reale generate de catre campaniile Google Ads

  Sistemul de plati este foarte bine pus la punct: se vor taxa doar interctiunea din momentul in care un utilizator, potential client, cauta in sistemul Google si partenerii acestuia, un cuvant cheie care este strans legat de afacerea dvs.

  Intr-o alta ordine de idei, grupurile dvs. de anunturi vor fi listate doar utilizatorilor care deja au intentia de-a cumpara/de-a si informa asupra un anumit produs sau serviciu, ceea ce simplica foarte mult intregul proces de marketing si vanzare.

  Veti fi taxati doar in momentul in care un client acceaseaza site-ul dvs. sau efectuaza un apel telefonic catre dvs.

  the-creative
  Sa discutam despre campania dvs. de promovare Google: