Web Design # Creativ

Concepem și dezvoltăm site-uri web și aplicații mobile cu un design exclusivist, adaptat nevoilor și funcționalităților fiecărui client.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a crea experiențe digitale orientate către rezultate. Suntem o agenție de web design dedicată să transformăm viziunea dvs. în realitate, oferind soluții personalizate și optimizate atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare.

Construirea unei prezențe online puternice reprezintă o soluție esențială pentru a crește vizibilitatea și impactul unui brand.

Design-ul nostru este mai mult decât estetică. În fiecare proiect, combinăm elemente vizuale atrăgătoare cu funcționalitate complexă, asigurând o experiență utilizator impecabilă. Echipa noastră de designeri și specialiști în UX/UI utilizează ultimele tendințe și tehnologii pentru a crea site-uri web captivante și inovative.

agentie-web-design

Concepem si realizam site-uri web atractive!

Solicită o cotație de preț

Intră în legătură cu un consultant specializat al agenției noastre care vă poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs..

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Optimizare SEO Integrată:

  Nu este suficient ca site-ul companiei tale să arate bine. Acesta trebuie să fie și ușor de găsit. Implementăm cele mai bune practici SEO încă din faza de proiectare, asigurându-ne că site-ul tău este bine indexat și vizibil pe motoarele de căutare. Astfel, îți putem asigura o creștere organică a traficului și o poziționare strategică în rezultatele căutărilor.

  the-creative

  Web Design by Creative

  Procesul de Web Design #abordare:

  Pentru ca rezultatul final să reprezinte un proiect de succes, tratăm cu rigurozitate întregul proces de web design. Layout-ul final al platformei web trebuie să respecte cerințele beneficiarului, să se încadreze în bugetul acestuia și să fie livrat într-un interval de timp optim.
  1. COMUNICAREA

  Brief-ul activității

  Înainte de a demara procesul de design, rugăm beneficiarul să întocmească o scurtă descriere a activității sale. Este foarte important să înțelegem activitatea și necesitățile pentru a contura obiectivele principale.
  etape-webdesign

  STRUCTURAREA INFORMAȚIEI

  Arhitectura informațională

  Repartizarea corectă a informației într-un website reprezintă un factor esențial pentru un proiect reușit! Informația primită de la dvs. este atent analizată și compartimentată pentru a realiza arhitectura site-ului web:

  • Organizarea informației în pagină
  • Delimitarea spațiului
  • Paginile de destinație
  • Categorii principale și subcategorii
  • Alte elemente specifice de marketing online

  În fond, website-urile și aplicațiile web sunt dezvoltate pentru clienții dvs.!

  arhitectura-website

  Propunerea grafică

  Macheta grafică

  Pentru ca lucrurile să fie clare de la bun început și pentru ca dvs. să aveți o imagine reală asupra viitorului website, vom realiza o machetă grafică pe care o vom discuta împreună. Odată ce detaliile sunt stabilite, echipa noastră de web design și dezvoltare va începe implementarea. Proiectul dvs. va intra pe „pilot automat”.
  grafica-web

  Design and development

  Implementarea proiectului:

  Etapa efectiva de creare, optimizare si testare a liniilor de cod, a elementelor din structura unui website.

  Codam si testam pentru a oferi experiente digitale deosebite vizitatorilor dvs.!

  webdesign-development

  RECEPȚIA PROIECTULUI

  Predarea proiectului se va face în format digital, realizând toate reviziile necesare. Transferul site-ului web pe serverul dvs. de găzduire și documentarea procedurilor de administrare vor fi, de asemenea, incluse.

  Asigurăm garanție contractuală pentru website-urile dezvoltate de agenția noastră.

  De ce avem nevoie de un website cu un design profesional?
  Designul unui website trebuie sa fie unul profesional, sa atraga atentia „eye catching” , si sa reliefeze toate caracteristicile business-ului dvs..

  Designul unui website trebuie să fie profesional, atrăgător („eye-catching”) și să reliefeze toate caracteristicile business-ului dvs. Platforma web trebuie să fie ușor de parcurs, permițând vizitatorilor să ajungă rapid la informația căutată pentru a nu-și pierde interesul și a nu părăsi prematur website-ul (bounce rate).

  Nu în ultimul rând, structura web, codul sursă, conținutul, legăturile și arhitectura informațională trebuie să fie optimizate, astfel încât platforma să fie robustă și stabilă. În acest mod, site-ul web va oferi experiențe plăcute vizitatorilor, va încuraja acțiunile predefinite de beneficiar (conversiile), va primi feedback-uri pozitive și va fi ușor de indexat în cadrul poziționărilor organice Google.

  Sa analizam cateva statistici

  sabloanele comportamentele ale vizitatorilor site-urile web
  85 %

  din vizitatori consideră un site a fi „de încredere” în funcție de aspectul acestuia!

  80 %

  din totalul vizitatorilor vor părăsi prematur site-ul și se vor orienta către alte surse dacă nu găsesc rapid informația de care au nevoie

  90 %

  in potențialii clienți nu vor reveni pe site dacă s-au confruntat cu dificultăți tehnice sau probleme de lizibilitate.