Sonorizări conferințe și evenimente corporate

Ne angajati să înțelegem nevoile fiecărui beneficiar și să oferim soluții personalizate pentru sonorizari de calitate pentru conferințe, lansări oficiale, simpozioane si evenimente corporate.  Echipa noastră de specialisti este pregătită să ofere solutii pentru a identifica cele mai potrivite echipamente și tehnologii adaptate evenimentului dvs..

Oferim o gamă completă de echipamente de sonorizare, inclusiv microfoane de înaltă calitate, lavaliere, sisteme integrate de management al sunetului și difuzoare de ultimă generație. Indiferent de dimensiunea sau locația evenimentului, vă garantăm o sonorizare clară și captivantă pentru toți participanții, astfel incat mesajul si valorile evenimentului dvs. sa fie de impact. Sunet clar si armonios, fara interferente.

Organizare conferinte si evenimente corporate

organizarea scenei – regia tehnică de specialitate – situațiile de sunet

 

 

Organizare scene
Pupitre personalizate
Asistență tehnică conferințe
Light desing conferinte
Sonorizari conferinte
Transmisiuni live conferinte
Microfoane si lavaliere conferinta
Filmări conferințe
Press Wall personalizat
Decoruri speciale conferințe
Sisteme expozitionale pentru conferințe
Fotografie profesională de eveniment

Solicită o cotație de preț

Intră în legătură cu un consultant specializat al agenției noastre care vă poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs..

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Asistență tehnică pe parcursul evenimentului

  Oferim și asistență tehnică pe tot parcursul evenimentului. Echipa noastră de tehnicieni experimentați va asigura instalarea și configurarea corectă a echipamentelor, iar în timpul evenimentului va fi disponibilă pentru a rezolva orice problemă tehnică ce ar putea apărea.

  Calitatea sunetului este esențială pentru a transmite un mesaj adecvat catre participantii din cadrul evenimentului cu claritate și impact. înțelegem importanța unei conferiente, simpozion, discutii oficiale  și oferim soluții complete pentru a asigura succesul fiecărui eveniment.

  Sonorizare la standarde de calitate

  Pentru o sonorizare corespunzatoare a unui eveniment, calitatea sunetului trebuie să fie la un standard ridicat. Pentru a asigura un standard de calitate, evenimentul dvs. are nevoie de echipamente profesionale cât și de o echipa cu experiență, capabili să se coordoneze corespunzător, in funcție de diferite situații. Astfel momentele cheie ale conferinței sau evenimentului dvs. vor fi sonorizate profesional.

  the-creative

  Organizare conferințe și evenimente corporate by Creative