Optimizare performante site  # web

Un site performant inseamna, pe langa partea de grafica, o structura stabila, robusta si compacta.

In acest mod site-ul web in cauza va beneficia de un mai bun randament in atingerea obiectivelor in timpul interactiunilor cu vizitatorii (conversii), plus o pozitionare organica superioara in motoarele de cautare, in special in primele pagini din ecosistemul Google.

Optimizarea unui site va influenta:

# Rata de conversie

Atingerea obiectivelor: transformarea vizitatorilor in clienti

# Timpul petrecut in site

Experientele mai bune cresc durata medie a sederii unui vizitator pe site-ul dvs. Userii sunt atrasi de site-urile functionale si eficiente!

# Pozitionarea organica;

Pozitii mai bune in primele pagini Google

# Indicele ROI

Pozitionari  mai bune, timpi mai buni de vizitare, precum si atingerea obiectivelor, influentaza indirect indicele ROI: return of investment

„Un site web optimizat este un site web orientat catre rezultate!”

Solicita-ne o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Ce spun clientii nostri:

  Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

  De ce am nevoie de un site optimizat?

  Avand o platforma robusta si stabila veti genera experiente mai placute, experiente ce vor influenta in mod pozitiv succesul afacerii dvs. in zona online
  Mai multi vizitatori

  # Cresterea vizitelor organice

  Mai mult trafic organic: trafic provenit in mare parte dintr-o rancare buna in primele pagini Google (si/sau alte motoare de cautare)

  cresterea-vizitelor-site

  CRESTEREA VIZIBILITATII

  # Listarea in primele pagini Google

  Un  website optimizat va avea sanse superioare sa fie vizibil in primele pagini Google. O pozitionare superioara va insemna implicit o crestere a gradului de vizibilitate a afacerii dvs. in mediul online.
  optimizare-google

  BRAND AWARENESS

  # notorietatea brandului

  Imbunatatirea factorului de Brand Awareness  un factor esential in dezvoltarea unui business:  o mai buna vizibilitate va stimula interactiunea dintre brand si potentialii clienti ai acestora, va deveni mai familiar si mai usor de identificat si va transmite incredere.
  firma-optimizare-site

  DEZVOLTAREA SI TESTAREA

  # Loializarea vizitatorilor

  Procedura de optimizare a unui site web va imbunatati atat viteza de incarcare cu predilectie pe zona de mobile, cat si arhitectura informationala a acestuia (imbunatatirea meniurilor de navigatie, optimizarea imaginilor, structura logica a continutului, definirea clara a elementelor call-to-action-indemn la actiune, a paginilor de destinatie-landing page, a titlurilor, a etichetelor etc. ).

  Acest lucru va stimula conversiile si vizitele catre site-ul dvs.

  proceduri-optimizare-site

  Abordare profesionala

  Astfel un site web optimizat va mai mai usor si mai repede de accesat, iar informatia va fi mai clara, mai bine organizata, mai relevanta si mai usor de asimilat de catre utilizatorul final caruia i se adreseaza.

  Solicita un audit de performante al site-ului dvs: