Servicii de programare # Web

Pentru dezvoltarea armonioasa a business-ului dvs. echipa Creative IT Media va pune la dispozitie o gama larga de solutii IT profesionale la preturi accesibile.

Oferim solutii robuste si performante pentru limbaje de programare precum: PHP, msql, jQuery, jQery mobile,  HTML/CSS.

Concret asiguram solutii profesionale de programare web precum:

# Aplicatii mobile si desktop
# Dezvoltare platforme Web
# Soft-uri dedicate
# Optimizari procese 

Solutii de programare standardizate

Ne place sa lucram transparent si argumentat! Pentru a fi performanti si a oferi servicii atractive, solutiile oferite clientilor nostri sunt sustinute de catre standardele si tendintele in vigoare.

Proiectele dezvoltate de catre agentia noastra sunt atent analizate initial (supuse procedurilor de testing) inainte de a fi livrate beneficiarilor. De cele mai multe ori un proiect vine insotit si de catre o documentatie detaliata a procedurilor si a resurselor utilizate.

firma-programare-web

Solicita-ne o cotatie de pret

Intra in legatura cu un consultant specializat al agentiei noastre care va poate furniza toate detaliile aferente proiectului dvs.

 Program:
Luni-Vineri 09:30 – 18:30

 Telefon:
+4 0726-656.721

  Ce spun clientii nostri:

  Parerile reale ale clientilor Creative IT Media, in raport cu serviciile noastre

  Preturi servicii de programare web

  Deoarece fiecare proiect este individual, pretul acestuia depinde de foarte multe variabile: complexitatea, volumul de lucru si resursele alocate dezvoltarii, dead- line-urile, modificarile survenite pe parcurs, termenii contractuali samd.

  Din acest considerent nu putem afisa o lista fixa de preturi. In schimb suntem foarte flexibili asupra planurilor tarifare: in anumite situatii oferim un pret fix asupra proiectului final executat iar in cazuri in care lucrurile sunt mai complexe se va stabili un onorariu per timpul efectiv de lucru. In acest mod dvs. sa puteti cuantifica exact costul proiectului raporat la volumul de munca executat.

  Ne planificam riguros activitatea!
  Transformam ideile bune in solutii durabile care sunt capabile sa genereze rezultate!
  Punem foarte mult accentul pe o comunicare eficienta cu clientii noastrii. Astfel incat sa avem capacitatea de a intelege CLAR nevoile acestora si sa le calibram in functie de tehnologie cat si de necesitatile din piata.

  Astfel suntem in masura sa oferim solutii tehnice sustenabile, intr-o perioada de timp optima si la preturi atractive.

  the-creative
  Sa discutam despre proiectul dvs.: