colantare-magazin-vinuri
Amenajari spatii comerciale

COLANTARE MAGAZIN VINURI BUCURESTI

Descriere client si cerinte:

Clientul nostru detine un lant de magazine ce comercializeaza vinuri premiate, vinuri de top din diferite colturi ale lumii si alte produse premium: cafea de specialitate si diferite delicatese.

Solicitare client: realizarea unui concept grafic puternic, care sa atraga privirile trecatorilor, printarea materialelor autocolante, respectiv colantarea vitrinelor magazinelor.

Propunere concept grafic:

Cum mai toate vitrinele, centrele comerciale, magazinele, cauta sa isi “bombardeze trecatorii (consumatorii)” cu informatii publicitare agresive, conceptul propus de catre graficienii nostri, a avut o abordare soft, naturala: iarba, vita de vie, scaldata in lumina calda a soarelui in asfintit,

Un concept grafic relaxant, ce aduce a unui peisaj toscan, ce are rolul de a calma privitorul si nu de a-i „vinde ceva cu fortat”.

CONCEPT GRAFIC PROPUS

DURATA DE TIMP DESIGN GRAFIC: 2 zile lucratoare

Conducerea magazinului de vinuri a aprobat de indata concepul grafic si am trecut la implementarea proiectului:  

PRINT AUTOCOLANT SI LAMINARE

Printare autocolant, ecosolvent, la 300 dpi rezolutie. Am aplicat o folie de laminare mata peste autocolant. Acesta  are  rolul de a proteja autocolantul la factori precum: umezeala, raze UV, inghet etc. si respectiv de a prelungi durata de viata a acestuia.

Printare autocolante

Am optat o laminare mata deoarece confera un aspect premium, mai elegant al lucrarii.

Autocolantul utilizat a fost unul opac, si nu autocolant special de vitrine WINDOWS GRAPHIC, deoarece propietarul dorea si mascarea anumitor portiuni de vitrina, in care se aflau depozitate produse, rafturi, etc. Astfel operatiunea de colantare a avut un rol publicitar, estetic cat si practic.

Si cum pe langa vinuri, magazinle comercializeaza si cafea de specialitate, am realizat un model si in aceasta directie:

DURATA TIMP PREGATIRE MATERIALE: print & finisare 1 zi lucratoare

Colantare spatii comerciale Bucuresti

Colantarea magazinelor din Bucuresti, s-a desfasurat relativ repede, insa clientul a avut de asteptat cateva zile pentru programarea datei  de montaj.

Colantarea vitrinelor spatiilor comerciale aflate la exterior (outdoor), trebuiesc realizate in anumite conditii climatice: temparaturi pozitive min. 7-8 grade celsius, lipsa precipitatiilor.

Buget lucrari si costuri

DURATA DE TIMP TOTALA EXECUTIE PROIECT: design – print –montaj 5 zile lucratoare;

Autocolant vitrina verticala

Durata montaj (colantare)/ locatie: 3-4 ore;

BUGET ESTIMAT CLIENT:

  • concept grafic si design 1.000 lei;
  • printare si finisare materiale (autocolante): 500 lei/locatie;
  • montaj specializat: 500 lei/locatie;

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *